Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Zatvara se podvožnjak na Beogradskom putu zbog radova - | K-013 Portal

VRŠAC: Zatvara se podvožnjak na Beogradskom putu zbog radova

vrsac, radovi na putu, beogradski put, podvoznjak

JKP Drugi oktobar obaveštava javnost da će se izvoditi radovi na uklanjanju stabala i visokog rastinja, kod podvožnjaka na Beogradskom putu.

Radovi će se odvijati u ponedeljak 4. marta i u utorak 5. marta, u vremenskom periodu od 7 do 14 časova. Zbog navedenih radova, saobraćaj će biti zatvoren u delu puta koji prolazi kroz podvožnjak.

Preusmerenje saobraćaja biće organizovano preko ulice Pavliški put levo, ulicom Zagorke Malivuk preko pružnog prelaza kod Novog groblja i potom Nevesinjskom ulicom do ulice Drugog oktobra i obratno.

“Molimo sve učesnike u saobraćaju da koriste alternativni pravac i da se pridržavaju saobraćajne signalizacije. Naš cilj je unapređenje infrastrukture i očuvanje bezbednosti u saobraćaju. Zahvaljujemo na saradnji i razumevanju”, saopštilo je JKP Drugi oktobar.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.