Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Saobraćaj umerenog intenziteta, teretnjaci na prelazu Šid čekaju 240 minuta - | K-013 Portal

Saobraćaj umerenog intenziteta, teretnjaci na prelazu Šid čekaju 240 minuta

saobracaj, putevi, prelazi

Saobraćaj je na glavnim putnim pravcima umerenog inteziteta, ali će unutar gradova on sigurno biti pojačan, pa treba računati na češće zastoje i prekide koji usporavaju saobraćaj i produžavaju vreme putovanja, saopštio je danas Auto-moto Savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlazu čekaju 240 minuta, na Horgošu, Batrovcima i Kelebiji - 180 minuta, a na graničnim prelazima Gradina i Bačka Palanka čekanje je 60 minuta.

Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac - petlja Velika Plana, kod mesta Krnjevo, smer ka Beogradu u toku su radovi na rehabilitaciji kolovoza, uz preusmerenje saobraćaja u preticajnu traku suprotnog smera, dok se saobraćaj u smeru ka Nišu odvija voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, Šimanovci - petlja Dobanovci, u oba smera izvode se radovi na redovnom održavanju, do 26. aprila, tokom svetlog dela dana, uz zatvaranje zaustavne ili preticajne saobraćajne trake, shodno dinamici radova.

Na auto-putu E-763, petlja Takovo - petlja Preljina, u tunelu Šarani, izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoznog zastora u desnoj cevi, do 30. maja, do 17 časova. Saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj cevi tunela Šarani.

Na petlji Lajkovac na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na izgradnji nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica, do 01. maja. Petlja Lajkovac, kao i naplatna stanica, zatvorene su za saobraćaj.

Alternativni putni pravci su petlja Ljig (iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu) i petlja Ub (iz smera Beograda).

Na putu Merošina - Prokuplje u toku su radovi na uređenju bankina i trotoara do 15. maja. Radovi se izvode pod saobraćajem, uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS