Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVAČICA: Pobede rukometašica Spartaka i rukometaša Crepaje - | K-013 Portal

KOVAČICA: Pobede rukometašica Spartaka i rukometaša Crepaje

rukomet, crepaja, spartak, debeljaca

Posle odigranih deset utakmica rukometašice Spartaka su četvrte na tabeli sa 12 bodova. Naredni protivnik im je peti Halas Jožef iz Ade sa bodom manje. Meč u Sportskoj hali u Debeljači igra se u subotu 16. marta i počinje u 19. časova. Do kraja šampionata ostalo je još sedam kola. U 11. kolu su crveno-bele pobedile u gostima Apartn rezultatom 32:26.

Rukometaši ORK Crepaja u Drugoj ligi grupa Vojvodina B su posle 13. odigranih susreta na sedmom mestu tabele sa 5 bodova. U poslednjem 14. kolu prvog dela takmičenja igra Crepaja u Sportskoj hali u Debeljači protiv Radničkog iz Jaše Tomića. Meč se igra 17. marta sa početkom u 19. časova. U 13. kolu su rukometaši Crepaje pobredili u gostima Zrenjanin sa 34:30.

U 10. kolu – prvom prolećnom – Treće lige grupa Vojvodina igraju rukometaši Uniree u Budisavi protiv Titela 17. marta. Uzdinci su jesenji deo šampionata završili na sedmom mestu sa 4 osvojena boda.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS