Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Održano opštinsko školsko takmičenje u futsalu - | K-013 Portal

KOVIN: Održano opštinsko školsko takmičenje u futsalu

kovin, takmicenje u futsalu

Osnovna škola „Đura Jakšić” u muškoj, odnosno Osnovna škola „Desanka Maksimović“ u ženskoj konkurenciji, pobednici su Opštinskog školskog takmičenja u futsalu, koje je održano u organizaciji opštinskog Sportskog saveza.

Kod učenika, futsal ekipa “Đurine” škole u finalu je sa 4:3 savladala ekipu OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, kojoj je pripalo drugo mesto, dok je treća škola „Paja Marganović“ iz Deliblata.

Učestvovalo je osam ekipa – iz sve tri kovinske osnovne škole i iz škola u Deliblatu, Dubovcu, Bavaništu, Mramorku i Gaju, a odigrano je sedam utakmica.

U konkurenciji učenica učestvovale su tri ekipe iz kovinskih osnovnih škola, a prvo mesto sa dve pobede osvojila je futsal ekipa „Desankine“ škole, drugo mesto pripalo je školi „Jovan Jovanović Zmaj“, a treće ekipi „Đurine“ škole.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.