Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OPOVO: Atletičari na Prvenstvu Srbije za starije pionire u dvorani - | K-013 Portal

OPOVO: Atletičari na Prvenstvu Srbije za starije pionire u dvorani

opovo, atletika, prvenstvo srbije

U beogradskoj atletskoj dvorani, 24. februara je održano Prvenstvo Srbije za starije pionire, gde su nastupili i atletičari opovačkog Spartaka. Đorđe Đorđević je u disciplini bacanje kugle osvojio 8. mesto uz ostvareni hitac 9,07m, što je njegov drugi najbolji rezultat u karijeri. Strahinja Simić je u trci na 300m osvojio prvo mesto u grupi, a u ukupnom plasmanu je zauzeo 12. mesto.

Strahinja je sa rezultatom 46,16s popravio svoj lični rekord za 66 stotinki. Duško Vasić je u trci na 800m zauzeo 6. mesto u grupi, a u ukupnom plasmanu je osvojio 13. mesto uz istrčan rezultat 2:45,07 što je i njegov novi lični rekord.

Spartakovi atletičari su nastupili i u štafeti 4x200m u sastavu: Strahinja Simić, Đorđe Đorđević, Duško Vasić i Filip Poledica, bili drugi u svojoj grupi, dok su u ukupnom plasmanu osvojili 6. mesto.

S obzirom da su prvi put nastupili u nekoj štafetnoj trci i veoma dobro su se snašli.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.