Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website A, ZA PRAZNIKE - MILION EVRA: Preuzmi svoj DEO KOLAČA! - | K-013 Portal

A, ZA PRAZNIKE - MILION EVRA: Preuzmi svoj DEO KOLAČA!

meridian kladionica

Čarolije u Meridianu su poranile! Predstavljamo vam festival prednovogogišnjih promocija koje vas mogu pretvoriti u MILIONERA.

Praznici kucaju na vrata, pa je vreme za festival prednovogodišnjih promocija u Meridianu! Ljubitelji slotova, pohitajte i osvojite deo NAGRADNOG FONDA od čak MILION EVRA!

Upravo to vas čeka uz promociju Pragmatic Holiday Spins Splash. Sve do 9. januara pruža vam se prilika da se zabavljate uz igre odabranog provajdera! Ne časite časa, vreme je da ostvarite dobitke iz snova.

Međutim, tu nije kraj kada je o zabavi reč. Oryx Pustolovina će obradovati sve ljubitelje slotova koji preferiraju provajdere Atomic Slot Lab, Blueberi i Gamomat.

Uživajte uz odabrane igre pomenutih provajdera sve do 19. decembra i osvojite deo nagradnog fonda vrednog 1.500 EVRA! Pobednik ove nedeljne avanture će uvećati saldo na svom korisničkom nalogu za 400 EVRA.

Treba li da napomenemo da su subota i nedelja pred nama rezervisane za VIKEND ADRENALINA? Opustite se uz igre provajdera Expanse Studios i preuzmite svoju dozu POKLON SPINOVA!

Magija je uveliko u toku na MESTU NAJBOLJE ZABAVE.

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS