Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Boxing day nikad uzbudljiviji: Kladi se na Premijer ligu i osvoji vredne nagrade! - | K-013 Portal

Boxing day nikad uzbudljiviji: Kladi se na Premijer ligu i osvoji vredne nagrade!

meridian kladionica, boxing day

Kad Englezi igraju – ti pobeđuješ!

Praznici stižu, a sa sobom nam donose omiljenu fudbalsku poslaticu – Boxing day! Oči čitave fudbalske javnosti biće u utorak uprte ka Ostrvu, kao što je to uvek slučaj svakog 26. decembra, drugog dana Božića po Gregorijanskom kalendaru. Razlog je jednostavan, fudbal se toga dana, na popularni Boxing day, igra samo u Velikoj Britaniji!

Tradicija traje više od 100 godina, a veruje se da je nastala kao rezultat toga što su nemački i engleski vojnici na taj dan spustili oružje tokom Prvog svetskog rata i odigrali prijateljski meč. On se odigrao u Belgiji, ali još uvek se ne zna sa sigurnošću da li je to bio pravi meč ili je nekoliko ljudi samo šutiralo loptu. Bilo kako bilo, jasno je da nas i ove godine čeka pravi fudbalski spektakl!

A, ove godine sportska kladionica Meridian pravi sjajnu uvertiru! Boxing day ti donosi priliku da osvojiš sjajne nagrade poput dresova, lopti i mnooogo bonusa za online klađenje!

O čemu se radi?

Za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikuj svoj nalog i preuzmi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to potpuno BESPLATNO!

Nakon toga, uživaj u jednoj od najjačih liga na svetu od 21. decembra do 2. januara i osvoji sjajne nagrade. Uplati i potroši depozit u iznosu od 2.000 dinara i ostvari najveći broj odigranih tiketa koji sadrže isključivo utakmice Premijer lige i nagrade su tvoje.

Šta je u igri?

1. mesto - dres, lopta i 5.000 RSD bonusa za online klađenje

2. mesto – dres i 4.000 RSD bonusa za online klađenje

3. mesto – dres i 3.000 RSD bonusa za online klađenje

4. mesto – dres i 2.000 RSD bonusa za online klađenje

5. Od petog do desetog mesta – lopta i 1.000 RSD bonusa za online klađenje

Minimalna uplata po tiketu mora biti 500 dinara, minimalna kvota po događaju 1.35, a minimalan broj parova po tiketu je tri. I zato – evo nekih predloga za tiket:

Vest Hem – Mančester junajted 2.60 2.65,

Liverpul – Arsenal 2.40 2.85,

Totenhem – Everton 1.84 3.95,

Dakle, sve je tu – kladite se u Meridianu i uživajte u Boxing day-u!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS