Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SPEKTAKULARNA VOŽNJA DO BOGATSTVA: Evo kako je ovaj srećnik osvojio skoro DVA MILIONA DINARA! - | K-013 Portal

SPEKTAKULARNA VOŽNJA DO BOGATSTVA: Evo kako je ovaj srećnik osvojio skoro DVA MILIONA DINARA!

meridian, kladionica

Verni igač Meridiana igrajući slot Money Train 2 stigao do cifre iz snova!

Da li ste ikada maštali o nenadanom poklonu koji će vam ulepšati novogodišnji period i promeniti vam život iz korena? Upravo to se dogodilo zadovoljnom igraču Meridiana inicijala I. Ž.

Naime, I. Ž. je na svoje praznično putovanje krenuo vozom i to kroz slot igru Money Train 2 provajdera Relax Gaming. Da je ova igra bila PUN POGODAK govori i cifra na njegovom korisničkom nalogu koja je dostigla VRTOGLAVIH 1.737.700 DINARA!

A, kako je zadovoljni igrač došao do fantastične sume od skoro dva miliona? Sve je počelo kada je aktivirao RESPIN BONUS - bonus simboli su se ređali kao na traci, a svaki novi simbol je donosio izrazito velike dobitke.

Kada je ova igra završena, na korisničkom nalogu zadovoljnog igrača se našlo nešto preko 1.700.000 DINARA! Praznici su poranili u dom zadovoljnog igrača Meridiana, a fešta je trajala duboko u noć.

Ako i ti želiš da postaneš akter ovakve priče, potreban ti je korisnički nalog i malo sreće.

REGISTRUJ SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na tvoj nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možeš iskoristiti za slot igre i sportske tikete.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS