Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VIDEO: Objavljen snimak Nebojše Stefanovića sa osobama iz kriminalnih krugova - | K-013 Portal

VIDEO: Objavljen snimak Nebojše Stefanovića sa osobama iz kriminalnih krugova

nebojsa stefanovic

Posle fotografije ministra Aleksandra Vulina sa osuđivanim Vladimirom Kovačevićem, u javnosti se pojavio i snimak bivšeg vođe navijača Rada sa bivšim ministrom policije Nebojšom Stefanovićem.

Portal Direktno objavio je snimak sa sigurnosnih kamera iz jednog kafića, u kojem Stefanović sedi sa nekadašnjim predsednikom Fudbalskog saveza Slavišom Kokezom, a za stolom im se pridružuju Kovačević i nekoliko članova navijačke grupe. To je, ocenjuju istraživački novinari, samo još jedna potvrda o sprezi vlasti i kriminala.

Kako prenosi N1, svi se poznaju, pozdravljaju, fotografišu, razgovaraju, pokazuje najnoviji snimak. Aktuelnom ministaru odbrane i bivšem ministru policije Nebojši Stefanoviću očigledno je, kao i njegovom nasledniku na čelu policije, svako mogao da priđe.

U jednom momentu prilaze mu trojica navijača, koji su zakon prekršili ukupno 91 put. Dela za koja su osuđivani kreću se od teške krađe, preko napada na službeno lice i pokušaj ubistva do trgovine drogom.

Kolekcija fotografija kriminalaca i najviših državnih funkcionera iz SNS-a je sve veća, kaže za N1 novinar NIN-a Vuk Cvijić.

"To je foto-album sa ljudima koji su na poternicama ili su kolekcionari krivičnih prijava ili su osuđeni, među njima je i osuđenih za ubistvo. Problem je što se tu nalaze ljudi iz neposrednog predsednikovog okruženja, njegov punoletni sin, sadašnji ministar policije, bivši ministar policije i nije to vezano samo za ovaj slučaj, imamo i slučaj Jovanjica, gde je sadašnji ministar policije u ulozi baštovana slika se sa ljudima koji su takođe optuženi u tom slučaju", rekao je Cvijić.

(N1, Nova.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS