Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U Crnoj Gori uhapšene četiri osobe osumnjičene za šverc 2,5 tona kokaina - | K-013 Portal

U Crnoj Gori uhapšene četiri osobe osumnjičene za šverc 2,5 tona kokaina

hapsenje, crna gora, kokain

Četiri osobe, među kojima i jedan policajac, uhapšene su jutros zbog sumnje da su učestvovali u švercu više od 2,5 tona kokaina, saopštilo je Tužilaštvo Crne Gore.

„Specijalno policijsko odeljenje jutros je uhapsilo crnogorske državljane M.B, N.B, N.N. i Z.K, službenika policije i protiv njih, ali i protiv još dve osobe će podneti krivičnu prijavu, zbog sumnje da su učinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, saopšteno je iz Tužilaštva.

Sumnja se da su oni učestvovali u švercu više od 2,5 tona kokaina i 59 kilograma metamfetamina, brodovima od Južne Amerike do Evrope i od Evrope do Australije.

„U toku je i pretresanje stanova i drugih prostorija uhapšenih, na više lokacija, radi pronalaska i drugih dokaza i tragova krivičnih dela, dok će lišeni slobode, u zakonskom roku, biti sprovedeni u Specijalno državno tužilaštvo, radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih“, dodaje se u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS