Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fox Trail trka 7. oktobra u Devojačkom bunaru - | K-013 Portal

Fox Trail trka 7. oktobra u Devojačkom bunaru

fox trail trka, devojacki bunar, ak panonija, atletika

Trka pod nazivom Fox Trail biće održana u subotu, 7. oktobra, na lokaciji Devojački bunar u Deliblatskoj peščari, u organizaciji pančevačkog Atletskog kluba „Panonija“.

Tog dana, s početkom od 10.30 na platou na izletištu kod bine i Crkve Ognjene Marije startovaće više disciplina.

 

Odrasli će se takmičiti na tri distance – u najkraćoj od pet kilometara pod nazivom „Lija Trail“, srednjoj od 10,5 km („Fox Trail“), dok će najduža „Pustinjska lisica Trail“ biti u nivou polumaratona i iznosiće 21 km.

Deca će se nadmetati u „Kids Trail“ disciplinama: predškolci na 100 metara, kao i učenici 1. i 2, razreda; 3. i 4. razred na 200 metara; 5. i 6. razred na 400 metara, a 7. i 8. razred na 600 metara.

Rok za prijave putem sajta je istekao, a zainteresovani će ipak moći to urade i na licu mesta, na štandu organizatora AK "Panonija".

Prijavom svi učesnici prihvataju da se takmiče na sopstvenu odgovornost i da se odriču svake odgovornosti od strane organizatora.

Organizator je obezbedio za sve učesnike startni paket (učesnička majica, učesnička medalja, ručak ili sendvič, pecivo, okrepa, voće, voda i drugo), kao i medalje i pehare ili plakete i robne nagrade za pobednike trka.

Reč je o jedinstvenom sportskom događaju, u kojem trkači trče u ambijentu punog zelenila ali i po pescanim terenima poslednje evropske pustinje - Deliblatske peščare.

AK "Panonija" i nosi naziv po ovom predelu koji predstavlja ostatke Panonskog mora, a uz podrsku Opštine Alibunar, koja je i suorganizator trke, nastojaće u tome da se napravi vrhunska sportsko-turistička manifestacija svake jeseni.

Detaljne infomracije o ovom događaju mogu se dobiti na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefone organiaztora 065/256-92-99 (Aleksandar Dragojević) i Saša Stojilović (064/155-38-13).



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS