Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tri medalje za atletičare Dinama iz PANČEVO na Otvorenom prvenstvu Vojvodine - | K-013 Portal

Tri medalje za atletičare Dinama iz PANČEVO na Otvorenom prvenstvu Vojvodine

ak dinamo, atletika, pancevo, ksenija mrkela

Atletičari AK Dinamo iz Pančeva osvojili su dve zlatne i jednu srebrnu medalju na Otvorenom prvenstvu Vojvodine. Ksenija Mrkela je osvojila dve zlatne medalje, a Nistor Leonard jednu srebrnu.

Ksenija Mrkela je pokazala da je trenutno najbolja mlada atletičarka Srbije, Vojvodine ali i širom regiona. Sa lakoćom je u dogovoru sa trenerom prof. Ljupčom Cvetkoski istrčala trku na 800m u kojoj je učestvovalo dvadesetak atletičarki samo na pobedu, jer je posle svega 20 minuta trčala izuzetno jaku trku na 200m u kojoj je nastupilo 64 atletičarki iz cele Srbije. U toj trci je Ksenija Mrkela pokazala zašto je najperstektivnija atletičarka Srbije osvojivši zlatnu medalju sa novim ličnim rekordom od 26,99.

Prvi nastup i odmah fantastičan rezultat Nistora Leonarda u bacanju kugle.

„Nistor je osvojio drugo mesto bacivši kugli preko 10m i time stekao pravo da nastupi na Prvenstvu Srbije za mlađe pionire sledeće nedelje. Naglasiću da je ovo njemu prvo takmičenje, da je trema bila izuzetno prisutna, a zlatnu medalju je izgubio za 20 santimetara od domaćeg takmičara koji je samo taj jedan hitac imao bolji od Nistora. Još jedna velika nada iz atletske škole AK „Dinamo“ Pančevo koju predvodi prof. Maja Živanović“, kaže trener Dinama prof. Ljupčo Cvetkoski.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS