Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Viking Challenge 28. oktobra na Vršačkim planinama - | K-013 Portal

Viking Challenge 28. oktobra na Vršačkim planinama

Viking Challenge, vrsac, atletika

Firma Norway House, zvanični uvoznik Viking obuće, uz podršku Norveške ambasade u Srbiji, 28. oktobra na Vršačkim planinama organizuje trejl trku na 10.6 kilometara. Vršački atletski klub 1926 biće tehnički organizator trke, u saradnji sa Crvenim krstom Vršca.

“Trčaće se prijatnim šumskim predelima. U momentima, moći će da se baci pogled i sa nekih od najlepših vidikovca na Vršačkim planinama. Staza će biti bezbedna, prohodna, markirana i sa više nego dovoljnim brojem volontera koji će brinuti o svim učesnicima. Za bezbednost će biti angažovana Gorska služba Srbije, terenska vozila i kvadovi.

Za sve prijavljene učesnike iz Beograda i Novog Sada biće obezbeđen besplatan autobuski prevoz. Ukupni nagradni fond ovih trka je neverovatnih 3.000.000 dinara i srećni dobitnik može da bude bilo koji takmičar koji učestvuje na trci”, saopštio je VAK 1926.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.