Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sautgejt: Srbija ima dobre individualce, daćemo sve od sebe da pobedimo - | K-013 Portal

Sautgejt: Srbija ima dobre individualce, daćemo sve od sebe da pobedimo

engelka, srbija, euro24, k-013, fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt izjavio je danas da Srbija ima dobre individualce i da očekuje tešku utakmicu, kao i da će ekipa dati sve od sebe da pobedi. Reprezentacija Engleske sutra igra utakmicu prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu protiv Srbije od 21 čas u Gelzenkirhenu.

"Biće veoma teško, imaju dobre individualce sa iskustvom, opasan napad, znam da nas čeka teška utakmica na otvaranju i daćemo sve od sebe da pobedimo. Naš fokus je da prvo prođemo grupu, jer je to prvi korak za nešto više", izjavio je Sautgejt na konferenciji za medije.

Sautgejt smatra da Srbija ima dobre napadače i da se neće braniti.

"Selektor Stojković ima razne opcije i različite sisteme. Znamo da njihovi napadači stvaraju probleme za svaki tim. Moraćemo da se nosimo sa njima. Opet, svaki tim ima mane i mi smo na tome radili tokom nedelje. Ne bi me iznenadilo da napadnu. Dobro se kreću po terenu, imaju dobru tranziciju, strpljivi su. Ne očekujem da će sedeti i braniti se, njihov trener ne igra takav stil", rekao je Sautgejt.

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn očekuje tešku utakmicu, a posebno je pohvalio Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića.

"Imaju dosta kvaliteta, sjajne golgetere i napadače. Velika su pretnja po naš gol, biće agresivni, dobro se brane. Očekujem tešku utakmicu, ali fokus je na nama kao i uvek. Međutim, znam da će biti teško. Želimo da pobedimo, ali u fudbalu svašta može da se desi. Zato morate da se pripremite, hoćemo da igramo naš stil, da budemo agresivni. Mitrović je vrsan golgeter i za klub i za zemlju. Tadić je takođe tehičiki fantastičan igrač, dva momka od kojih znamo šta nam dolazi", izjavio je Kejn.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.