Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Denver bolji od Detroita, Atlanta izgubila od Orlanda - | K-013 Portal

Denver bolji od Detroita, Atlanta izgubila od Orlanda

denver, atlanta, detroit, orlando, nba, kosarka

Košarkaši Denvera pobedili su prošle na svom terenu najslabiju ekipu u NBA ligi Detroit sa 131:114, a srpski centar Nikola Jokić je na ovoj utakmici više bio asistent i bloker nego strelac.

Jokić je šutirao samo tri puta i meč završio sa četiri poena, ali je dvostrki MVP NBA lige upisao čak 16 asistencija, sedam skokova, a postavio je svoj rekord u karijeri sa pet blokada.

Denver je do pobede vodio Džamal Marej sa 37 poena, što je njegov rekord sezone, dok su Majkl Porter i Kentavijus Koldvel Poup dodali po 18 poena.

U redovima Detroita, koji je doživeo 18. uzastopni poraz u gostima, najbolji je bio Džajlen Duren sa 20 poena.

Košarkaši Orlanda su na svom terenu slavili protiv Atlante posle produžetka sa 117:110.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Paolo Bankero koji je postigao osam od svojih 35 poena u produžetku, a najbolje ga je pratio Kejleb Hjuston sa 25 poena.

U timu Atlante najbolji je bio Tre Jang sa 31 poenom i devet asistencija, Dežonte Marej je dodao 24, dok je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović za 26 minuta na parketu upisao 18 poena, tri skoka, jednu asistenciju i četiri ukradene lopte.

Los Anđeles Lejkersi su kao domaćini bili bolji od Los Anđeles Klipersa sa 106:103 i tako prekinuli niz od četiri vezana poraza.

Lebron Džejms je predvodio Lejkerse sa 25 poena, osam skokova i sedam asistencija, dok je Entoni Dejvis dodao 22 poena i deset skokova. Na drugoj strani, najefikasniji su bili Pol Džordž i Ivica Zubac sa po 22 ubačena poena.

Dalas je na svom terenu pobedio Minesotu sa 115:108, a najzaslužniji za to bili su Kajri Irving sa 35 i Luka Dončić sa 34 poena. U timu Minesote, koja je doživela i treći poraz u poslednjih pet utakmica, najbolji je bio Entoni Edvards sa 36 poena.

Toronto srpskog stručnjaka Darka Rajakovića dobio je Golden Stejt u gostima sa 133:118. Toronto je do trijmfa predvodio Aj Džej Beret sa 37 poena, dok je kod domaćina najbolji bio Klej Tompson 25 poena.

Nju Orleans je lako pobedio Sakramento u gostima sa 133:100, uz 30 poena Si Džej Mekaluma, Memfis je nadoknadio minus od 11 poena u poslednjoj četvrtini i slavio protiv Finiksa sa 121:115, dok je ranije sinoć Portland posle produžetka bio bolji od Bruklina sa 134:127.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS