Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju Baskoniju u 22. kolu Evrolige - | K-013 Portal

Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju Baskoniju u 22. kolu Evrolige

zvezda protiv baskonije

Košarkaši Crvene zvezde večeras u Beogradu dočekuju Baskoniju u meču 22. kola Evrolige.

Utakmica između Crvene zvezde i Baskonije biće odigrana od 19 sati u Štark areni.

"Igramo protiv tima koji igra odlično na gostovanjima i ima odličan skor. Ako ne budemo sa dobrim pristupom, neće biti dobro. Moramo da prihvatimo da se suočavamo sa njima kao timom, nevezano za to ko su im najbolji košarkaši poput Markusa Hauarda", rekao je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos uoči meča sa Baskonijom.

Trener Baskonije Duško Ivanović vodio je Crvenu zvezdu prošle sezone, a na početku ove je smenjen zbog loših rezultata.

"Srećan sam što se vraćam u Beograd. Bio sam u odličnom timu, sa divnom publikom. Imam mnogo prijatelja u tom gradu, zaista sam srećan što se vraćam tamo, iako ćemo patiti tokom meča. Crvena zvezda ima najtalentovaniji tim u Evropi", izjavio je Ivanović.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 13. mestu na tabeli Evrolige sa devet pobeda i 12 poraza, dok je Baskonija na desetoj poziciji sa skorom 11/10.

U prvom meču dva kluba ove sezone, Baskonija je u 13. kolu Evrolige osmog decembra prošle godine pobedila Crvenu zvezdu rezultatom 87:85.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS