Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkaši Partizana poraženi od Efesa - | K-013 Portal

Košarkaši Partizana poraženi od Efesa

kosarka, partizan, efes

Košarkaši Partizana poraženi su večeras u gostima od Efesa sa 94:99 (22:22, 23:28, 29:14, 36:20), u meču devetog kola Evrolige.

Najefikasniji kod Partizana bili su Frenk Kaminski sa 24, Pi Džej Doužer sa 21 i Džejms Naneli sa 16 poena.

Efes je do pobede prdvodio Šejn Larkin sa 27 poena i osam asistencija.

Partizan je zabeležio četiri pobede i šest poraza, a Efes je upisao po pet pobeda i poraza.

U narednom kolu, Partizan će dočekati Panatinaikos, dok će Efes godtovati Crvenoj zvezdi.

Partizan je tokom većeg dela prve četvrtine imao prednost, imao i pet poena prednosti (16:11), ali je Efes u poslednja dva minuta prve deonice stigao do izjednačenja (22:22).

Na 44 sekunde do kraja prve četvrtine dogodila se neobična situacija, kada je pri napadu Partizana nestalo struje u hali. Pauza nije dugo trajala, i meč je ubrzo nastavljen.

Sredinom druge deonice Efes je stigao do 10 poena prednosti, ali je Partizan, prvenstveno zahvaljujući dobrim šutem za tri poena, uspeo da se vrati u meč i na poluvreme ode sa pet poena zaostatka (45:50).

Partizan je u drugom poluvremenu zaigrao mnogo bolje na obe strane terena i uspeo ne samo da stigne prednost Efesa već i da trojkom Kaminskog u završnici drećeg dela, u poslednju deonicu uđe sa deset poena prednosti (74:64).

Efes je u poslednju deonicu ušao serijom 7:0 i posle dva minuta igre smanjio zaostatak na tri poena (71:74) i u potpunosti se vratio u meč. Partizan je u prvih pet minuta poslednje četvrtine postigao samo četiri poena, što je Efes iskoristio i stigao do izjednačenja na pet minuta do kraja meča (78:78).

Do kraja meča Efes je nastavio za boljom igrom. Partizan je odigrao loše u odbrani, primio 36 poena u poslednjoj četvrtini i dozvolio da Efes u potpunosti preokrene rezultat i stigne do pobede.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS