Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkaši Zvezde ubedljivo poraženi od Milana u Beogradu - | K-013 Portal

Košarkaši Zvezde ubedljivo poraženi od Milana u Beogradu

kosarka, zvezda, milano

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na svom parketu od Milana sa 71:93 (19:20, 20:18, 17:25, 15:30), u meču 10. kola Evrolige.

Najefikasniji kod Crvene zvezde bili su Dejan Davidovac sa 18, Nemanja Nedović sa 16 i Luka Mitrović sa 11 poena.

Milano je do pobede predvodio Maodo Lo sa 32 poena.

Zvezda je na skoru od tri pobede i sedam poraza, a Milano je zabeležio četiri pobede i šest poraza.

U narednom kolu, Zvezda će dočekati Efes, dok će Milano ugostiti Žalgiris.

Posle izjednačenog početka Milano je zahvaljujući raspoloženom Maodo Lou stigao do osam poena prednosti sredinom druge četvrtine. Zvezda je poenima Davidovca i Teodosića uspela da zaustavi nalet Milana, a „trojkom“ Teodosića tri sekunde pre kraja na poluvreme ode i sa prednošću od jednog poena 39:38.

Zvezda je bolje ušla u drugi deo igre i posle dva i po minuta igre serijom 8:3 stigla do šest poena prednosti 47:41. Trener Milana Mesina je bio prinuđen da zatraži tajm-aut, nakon kog je italijanska ekipa serijom 12:0 ponovo stigla do šest poena prednosti.

U poslednjoj deonici ekipa Milana je kontrolisala utakmicu prvenstveno zahvaljujući odličnom šutu za tri poena. Milano je pogodio 17 „trojki“ i 27 pokušaja, a u drugom delu je ubacio 11 „trojki“ iz 13 pokušaja. Nošeni odličnim šutem, ekipa iz Italije je u poslednja dva minuta ušla sa 18 poena prednosti i prelomila meč u svoju korist.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS