Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Majami pobedio Hjuston uz šest poena Jovića - | K-013 Portal

Majami pobedio Hjuston uz šest poena Jovića

hjuston, majami, nba, kosarka

Košarkaši Majamija pobedili su Hjuston sa 120:113 i popeli se na četvrto mesto na tabeli Istočne konferencije u NBA ligi.

Majami su predvodili Tajler Hirou sa 28 poena i Bem Adebajo sa 22 poena i 12 skokova. Kevin Lav dodao je 15 poena, sedam asistencija i četiri skoka, a Dankan Robinson 14 poena i sedam asistencija.

Srpski košarkaš Nikola Jović utakmicu je završio sa šest poena, osam skokova, šest asistencija, dve ukradene lopte i dve blokade.

Kajl Lauri povredio je ruku u trećoj četvrtini i meč je završio sa šest poena.

U ekipi Hjustona Fred Vanvlit bio je najefikasniji sa 32 poena uz sedam asistencija i pet skokova. Alperen Šengun dodao je 22 poena i 11 skokova, a Džejlen Grin i Kem Vajtmor po 11 poena. Srpski centar Boban Marjanović nije igrao.

Majami je sada četvrti na tabeli Istoka i ima 21 pobedu i 15 poraza, kao i Orlando, Indijana, Klivlend i Njujork. Hjuston je osmi na Zapadu sa 18/17.

Košarkaši Oklahome pobedili su Vašington sa 136:128 i prekinuli niz od dva poraza. Tander su predvodili Šej Gildžes-Aleksander sa 32 poena i Čet Holmgren sa 31 poenom, a Džejlen Vilijams dodao je 21 poen, 10 asistencija i sedam skokova.

Srpski košarkaši Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski nisu igrali.

Vašington je pretrpeo peti uzastopni poraz, a najefikasniji u toj ekipi bili su Džordan Pul sa 24 poena i Kajl Kuzma sa 22 poena uz 15 skokova. Tajs Džons dodao je 18 poena i devet skokova.

Košarkaši Jute pobedili su Milvoki sa 132:116 i naneli mu četvrti poraz u poslednjih pet utakmica. Jutu su predvodili Lauri Markanen sa 21 poenom i 14 skokova i Džordan Klarkson sa 21 poenom. Kijonte Džordž, Kolin Sekston i Džon Kolins pobedi su doprineli sa po 19 poena.

Najefikasniji ua ekipi Milvokija bio je Janis Adetokunbo tripl-dabl učinkom od 25 poena, 11 asistencija i 10 skokova. Kris Midlton imao je 23 poena i osam asistencija, a Malik Bizli 17 poena. Utakmicu je zbog privatnih razloga propustio Demijan Lilard.

U ostalim utakmicama košarkaši Indijane pobedili su Boston sa 133:131 poenima Benedikta Materina sa linije za slobodna bacanja u završnici, Los Anđeles Klipersi pobedili su Finiks sa 138:111, dok je Čikago posle produžetka pobedio Šarlot sa 119:112 i zabeležio drugi trijumf u međusobnim duelima u poslednja četiri dana.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS