Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pešić pred finale: Mora se respektovati ekipa koja dobije SAD i vodi od početka do kraja meča - | K-013 Portal

Pešić pred finale: Mora se respektovati ekipa koja dobije SAD i vodi od početka do kraja meča

svetislav pesic, kosarka, reprezentacija srbije, mundobasket

Igramo protiv Nemačke, verovatno to niko nije očekivao, ali mi jesmo i to je najvažnije, rekao je selektor košarkaške reporezentacije Srbije Svetislav Pešić uoči sutrašnjeg finala Svetskog prvenstva.

Utakmica Srbija-Nemačka za titulu prvaka sveta igra se sutra od 14.40h.

"Oni nisu izgubili nijednu utakmicu, imali su perfektno prvenstvo, mene to ne iznenađuje. Poznajem trenera, igrače, sistem, njihov najveći kvalitet je kontinuitet, jer igraju već dugo godina zajedno, još od Henrika Rendla. Pravili su fantastičnu ekipu i nas očekuje izuzetno zahtevna utakmica", rekao je Pešić.
 
On je, kako je na svojoj internet stranici istakao Košarkaški savez Srbije, rekao da se mora respektovati "ako jedna ekipa dobije SAD i vodi od samog početka do kraja".

 
"Mi to moramo da respektujemo i tera nas da se spremimo maksimalno, uz takav pristup pripremi za utakmicu i što je najvažnije – koliko sve to što mi pripremamo možemo da realizujemo. Ovo je finale koje karakteriše dve izuzetno jake ekipe, koje su do finala stigle timskim pristupom prema igri, sa pobedničkim mentalitetom, sa verom u svoje prednosti i kvalitete. Siguran sam da će to biti pravo finale", naglasio je Pešić.
 
Na dan utakmice, košarkaši Srbije imaće uobičajeni jutarnji trening, navodi KSS.
 
Košarkaši Srbije su do finala odigrali sedam mečeva, uz odnos pobeda i poraza 6:1.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS