Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website RELAX LIGA: Lalović i Škiljo najavljuju odlučujući meč - | K-013 Portal

RELAX LIGA: Lalović i Škiljo najavljuju odlučujući meč

pistaljka, roling, relax liga, pancevo, kosarka

U nedelju 26. februara od 21 cas u OŠ "Mika Antić", Pištaljka i Roling igraju majstoricu za plasman na F4 Relax lige.

Ovaj meč za naš portal najavili su kapiteni ekipa, Marko Lalović i Aleksandar Škiljo.

"Očekujem dobar, takmičarski meč. Verujem da će nijanse odlučiti pobednika, jer se bitka vodi izmedju dve iskusne ekipe. Nadam se da će da će publika doći u što većem broju i time podržati ekipe, kao i ligu. Obzirom da je prva sezona relax lige, mislim da smo uradili dobru stvar za košarku u gradu i time motivisali mnoge da nam se pridruže od sledece sezone", istakao je Marko Lalović, jedan od ideologa i kapiten Pištaljke.

Sa druge strane, i Aleksandar Škiljo ima više nego sportsku poruku:

"Očekuje nas još jedan duel sa kvalitetnom i iskusnom ekipom u borbi za finalni turnir Relax lige. Nažalost, nećemo igrati u punom sastavu, ali sam ubeđen da svi igrači koji izađu u nedelju na teren veruju da možemo do pobede. Ključna stvar je da odigramo mnogo čvršće u odbrani u odnosu na prošlu utakmicu u kojoj je Pištaljka zasluženo slavila. Nadam se da će na terenu biti sve u duhu fer pleja i sportske borbe, pa neka bolja ekipa pobedi", rekao je Škiljo za portal K-013. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS