Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ADRENALIN NA VRHUNCU: Pančevci dobili prvi gradski zip lajn na svetu (VIDEO) - | K-013 Portal

ADRENALIN NA VRHUNCU: Pančevci dobili prvi gradski zip lajn na svetu (VIDEO)

pancevo, zip line, zip lajn, adrenalin, avantura, ulica kneza mihaila obrenovica

U jednom zaista neobičnom potezu koji će nesumnjivo izmamiti osmehe, Pančevo je postalo svetski lider u adrealinskoj zabavi na otvorenom. Pančevci se mogu pohvaliti da su prvi na svetu dobili gradski zip lajn, smešten ni manje ni više nego od vrha bandere elektrodistribucije do stare trešnje u ulici Kneza Mihaila Obrenovića, u naselju Tesla.

Gradonačelnik Pančeva, gospodin Ivica Smehović, odlučio je da unese malo uzbuđenja u živote svojih sugrađana i ponudi im avanturističko iskustvo koje će se prepričavati.

"Ovaj zip lajn će ubaciti dozu adrenalina u naš svakodnevni život i pružiti potpuno novo iskustvo. A najbolje od svega, sada ćemo stići do stare trešnje začas!" izjavio je gospodin Smehović sa širokim osmehom.

Zip lajn, koji je dugačak samo nekoliko metara, smatra se potpuno bezbednim jer su na staroj trešnji postavljene dve sigurnosne letve koje će korisnike bezbedno zaustaviti.

"Sigurnost je naš prioritet broj jedan. Uvereni smo da će ovaj zip lajn postati nova gradska atrakcija", dodao je gradonačelnik Smehović.

373060085 649930610572043 5215488787806236186 n

(Foto: Inicijativa Odbranimo Teslu)

Međutim, nisu svi građani jednako oduševljeni ovim novim sadržajem u gradu. Grupa penzionera okupila se ispod trešnje kako bi izrazila svoje zabrinutosti.

"Kako ćemo mi stariji ljudi stići do vrha bandere? Hoće li nam obezbediti lift ili neki drugi način transporta?" upitala je baba Jovanka. 

Za sada, gradski zip lajn će biti besplatan za sve korisnike, kaže gradonačelnik Smehović i dodaje da će sugrađani, koji to mogu, do vrha zip lajna dolaziti tako što će se penjati do vrha bandere, dok oni koji to ne budu mogli biće prevoženi korpom koju će obezbediti JKP Zelenilo u određenim terminima.  

Pančevo je očigledno napravilo korak napred u svetu zabave sa svojim jedinstvenim zip lajnom od bandere do stare trešnje.

Hoće li ovaj potez inspirisati i druge gradove ili će ostati jedinstvena atrakcija, ostaje da se vidi.

Jedno je sigurno - Pančevo je postalo epicentar adrenalinske zabave, a stara trešnja nikada nije bila tako uzbudljiva destinacija! 

-----------
inače... "Vesti sa teleksa" je rubrika koja se bavi parodijom na dešavanja u Pančevu. Tekstovi zbog kojih su mnogi plakali od smeha već se uveliko prepričavaju.. Vesti su zamišljene tako da kroz humor i satiru ukažu na određene probleme npr. funkcionisanje javnog prevoza, visoki računi za vodu, grejanje...



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS