Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Podignuta optužnica protiv državljanina Austrije zbog silovanja - | K-013 Portal

PANČEVO: Podignuta optužnica protiv državljanina Austrije zbog silovanja

vjt pancevo, pancevo, optuznica, silovanje

Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. decembra 2023. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.B. (rođen 1960. godine), državljanina Republike Austrije, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 29.7.2023. godine oko 4.00 časa u Banatskom Brestovcu upotrebom sile prinudio oštećenu (rođena 1979. godine) iz Banatskog Brestovca na čin izjednačen sa obljubom u kući u kojoj ona živi.

Okrivljeni se takođe tereti da je upotrebom sile oduzeo oštećenoj lična dokumenta i novac u iznosu od 50 evra i 5.000 dinara u nameri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina, kao i krivično delo razbojništvo za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do deset godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS