Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: U školi „Mika Antić“ obeležen Svetski dan životinja - | K-013 Portal

PANČEVO: U školi „Mika Antić“ obeležen Svetski dan životinja

miroslav mika antic, osnovna skola, svetski dan zivotinja, pancevo

U OŠ „Miroslav Mika Antić“ Pančevo obeležen je Svetski dan životinja. Obeležavanje je počelo predavanjem i predstavljanjem knjige „Mali pas velikog srca“ Sunčice Ćirković, u školskoj biblioteci koje je organizovala i održala učiteljica Jasmina Milanović za učenike nižih razreda.

Sudeći po reakciji učenika, bilo je više nego zabavno.

Zatim je u školskom dvorištu u organizaciji nastavnika biologije Zorana Milovanovića održana izložba životinja, u prisustvu velikog broja učenika, roditelja, baka i deka i naravno velikog broja životinja.

Od raznobojnih ptica, pasa svih rasa, maca, hrčaka i egzotičnih džinovskih puževa – prava Nojeva barka.

Talentovani učenici su u organizaciji nastavnika srpskog jezika Dragomira Burnaća učestvovali u nagradnom literarnom stvaralaštvu „Moj ljubimac – moj prijatelj“, a nastavnica nemačkog jezika Dragana Jovanović u saradnji sa nastavnikom srpskog jezika Ivanom Kačavendom, održala predavanje predstavnicima đačkog parlamenta na temu „Mi – životinje?“ o brizi i odgovornosti prema životinjama.

ljubimci da65ad6s51adg

Kompletnu organizaciju i sve aktivnosti podržale su i ispratile direktorka škole Dragana Krstić i pomoćnica direktorke Zorana Lepedat, nastavnica srpskog jezika.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS