Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website „Repetitor“ u petak u bašti kluba „Fest“ - | K-013 Portal
repetitor, klub fest, zemun, gde izaci, svirka

„Repetitor“ u petak u bašti kluba „Fest“Nakon velike koncertne pauze, jedna od najvećih koncertnih atrakcija i verovatno najenergičniji sastav na ovim prostorima, Repetitor, nastupa u bašti kluba Fest 2.oktobra u 20h!

Repetitor, garažni rock/post-punk trio iz Beograda su bez sumnje jedan od najzanimljivih i najprodornijih mladih bendova sa Balkana, bend iz koga izbija nekontrolisana energija, koji voli svako ko ih je gledao uživo i bend koji pravi verovatno najbolju koncertnu atmosferu u Evropi. „Teraju vas da se nanovo zaljubite u gitarski rok i verovatno su jedan od najboljih gitarskih bendova na planeti u ovom trenutku. Oni su Nirvana 21.veka koja je tu da spasi rokenrol“ rekao je za njih John Robb, Louder Then War.

Repetitor će u bašti kluba Fest svirati po prvi put pesme sa još uvek neobjavljenog albuma „Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“.

Koncert otvara KOIKOI, mlada grupa, takođe iz Beograda koja se pojavila na kompilaciji Hali Gali, a na koncert dolaze pravo sa snimanja svog prvog albuma.

Ulaznice po ceni od 1000 RSD u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska).

(Lj. Z.)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.