Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Do sad najveća donacija zdravstvu istočne Srbije - | K-013 Portal

Do sad najveća donacija zdravstvu istočne Srbije

meridian kladionica

Od početka korona krize, kompanija Meridian aktivno pomaže zdravstvenom sistemu Republike Srbije da što efikasnije pandemiju stavi pod kontrolu.

Posetivši do sada preko 60 zdravstvenih ustanova u našoj zemlji, volonteri Meridiana posebno su bili aktivni u regionu centralne i istočne Srbije – Zaječarkom, Borskom i Pomoravskom okrugu.

Regionalni lider u proizvodnji i distribuciji tehnologije u igrama na sreću, veliki volonterski tim Meridianbet obišao je i donacijama pomogao rad Opšte bolnice u Jagodini i Zaječaru, kao i Zdravstvenog centra Negotin.

Reč je o ustanovama zdravstvene zaštite koje, osim redovnih opsega aktivnosti, nedeljama unazad funkcionišu i u kapacitetu kovid bolničkih jedinica.

Navedene kampanje sprovode se u sklopu velikog paketa materijalno – tehničke pomoći koje je Meridianbet namenio domaćem zdravstvu, vrednom preko 30 miliona dinara.

U znak iskrenog divljenja i solidarnosti sa najvećim herojima našeg društva već mesecima unazad, zaposleni u Meridianu donirali su deficitarnu medicinsku opremu i materijal za nesmetani rad lekara i medicinskih sestara u crvenoj zoni.

Meridianova priča o humanosti traje više od 20 godina, a samo od početka velike zdravstvene krize, višemilionskim donacijama ova se kompanija našla u stanovništvu više od 100 gradova i opština Srbije i regiona.

(PR)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS