Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Godinu dana Meridian pomaže domaćem zdravstvu - | K-013 Portal

Godinu dana Meridian pomaže domaćem zdravstvu

pr tekst, meridian, meridianbet

Posetivši do sada preko 60 zdravstvenih ustanova u Srbiji, a ukupno preko 100 kada se računa ceo region Balkana, volonteri Meridiana u prethodnom periodu posebno su bili centralnoj i istočnoj Srbiji – velike donacije upućene su zdravstvenim centrima u Zaječarskom, Borskom i Pomoravskom okrugu.

Regionalni lider u proizvodnji i distribuciji tehnologije u igrama na sreću i njegov volonterski tim obišli su i donacijama pomogli rad Opšte bolnice u Jagodini i Zaječaru, kao i Zdravstvenog centra Negotin.

U znak zahvalnosti i solidarnosti za borbu koju već godinu dana vode, zaposleni u Meridianu donirali su deficitarnu medicinsku opremu i materijal za nesmetani rad lekara i medicinskih sestara u crvenoj zoni.

Reč je o ustanovama zdravstvene zaštite koje, osim redovnih opsega aktivnosti, funkcionišu i u svojstvu kapacitetu kovid bolničkih jedinica. Navedene donacije deo su velike kampanje materijalno – tehničke pomoći koje Meridianbet već godnu dana upućuje domaćem zdravstvu, doniravši do sada više od 100 miliona dinara.

Meridianova priča o humanosti traje više od 20 godina, a samo od početka velike zdravstvene krize, višemilionskim donacijama ova se kompanija našla u stanovništvu više od 100 gradova i opština Srbije i regiona.

(PR)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS