Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kompanija Meridian u do sad najmasovnijem obilasku zdravstvenih centara širom Srbije - stigla donacija za bolnicu u Negotinu - | K-013 Portal

Kompanija Meridian u do sad najmasovnijem obilasku zdravstvenih centara širom Srbije - stigla donacija za bolnicu u Negotinu

Meridian

Meseci za nama bili su povod da kompanija Meridianbet, osim što je regionalni lider u proizvodnji i distribuciji igara na sreću, demonstrira i ozbiljne kapacitete u pogledu društvene odgovornosti, budući da već nedeljama traje velika akcija pomoći i jačanja kapaciteta zdravstvenih ustanova širom Srbije u borbi protiv koronavirusa.

Nakon što je do sada izdvojila više od 30 miliona dinara u vidu posredne i neposredne materijalno – tehničke pomoći, kompanija i njeni zaposleni ove sedmice posetili su i improvizovanu kovid bolnicu u okviru Zdravstvenog centra Negotin, koja već nedeljama funkcioniše kao regionalni prihvatni punkt za pacijente sa različitim stepenom ozbiljnosti zaraze.

U znak solidarnosti i iskrene zahvalnosti, zaposleni u Meridianu osoblju su Bolnice uručili veliki broj paketa sa osnovnim medicinsko – sanitarnim materijalom, opremu za nesmetano funkcionisanje bolnice, kao i veliki broj zaštitnih maski.

Negotin je jedan od preko 60 gradova i opština koju su obišli volonteri Meridiana od početka krize, kako bi ugroženom stanovništvu, ali i medicinarima koji već mesecima vode bespoštednu borbu sa pandemijom, maksimalno olakšali težak period u kome se čitava država i društvo nalaze.

Važno je napomenuti da je ova kompanija do sada pomogla javne kuhinje, najugroženije pojedince širom Srbije, organizacije Crvenog krsta, kovid ambulante, klinike i bolnice. Vest na koju ova kompanija može biti posebno ponosna jeste činjenica da je jedan od pojedinačno najvećih korporativnih donatora za hitno lečenje u inostranstvu male Sofije Markuljević, čija je porodica pre nekoliko dana sa celom nacijom podelila ohrabrujuću vest da su sredstva prikupljena u celosti.

Meridian kladionica – uz svoj narod uvek i svuda gde je najteže!

(Promo)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS