Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Meridianbet ti poklanja bonus da izabereš svoje sreće brojeve u Lucky 5 igri - | K-013 Portal

Meridianbet ti poklanja bonus da izabereš svoje sreće brojeve u Lucky 5 igri

meridian

Kada Meridian časti, to može biti samo veličanstveno, kraljevski! Verni igrači su navikli da kladionica Meridian uvek brine o njima i da im daje uvek najbolje kvote i bonuse. A, uz Lucky's 5 igru u Meridianu, možete ostvariti fantastični dobitak.

Na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji, možete pronaći najnoviju Lucky’s 5 igru - registrujte se i pokrenite zabavu! Za srećan početak tu je I bonus dobrodošlice – 300 RSD, i možete ga odmah iskoristiti za savršenu kombinaciju vaših srećnih brojeva!

Dok sat odbrojava minute i sekunde do početka nove igre, uzbuđenje raste, a time i vaša šansa za dobitak. Ako ste dobri sa brojevima, onda je ova lutrijska igra prava za vas. Uz nju, možete vežbati svoje vijuge, istovremeno kušajući sreću.

Od 36 kuglica u četiri boje, sigurno će biti izvučene i one na koje ste se baš vi kladili. Sasvim logično: što više puta postavite ulog, veća je i šansa za dobitak. Dakle, koja je vaša omiljena, srećna boja: crvena, plava, zelena ili narandžasta?

Da biste igrali Lucky's 5 igru u Meridianu, ne morate biti najbolji svetski matematičar. Sve što treba da uradite jeste da položite ulog na određenu boju, broj ili par i da strpljivo očekujete dobitak.

Uslova nema, osim da se registrujete! Brojevi se jednostavno pretvaraju u brdo love! Ima li gde bolje ponude nego u Meridianu!

(PR)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS