Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NEDELJNI horoskop od 29. novembra do 5. decembra - | K-013 Portal
nedeljno horoskop, astro, astrologija, horoskopski znaci

NEDELJNI horoskop od 29. novembra do 5. decembraOvan

Imate potrebu da menjate nešto po pitanju posla, ali niste baš sigurni koja je odluka ispravna. Na polju ljubavi možete da budete skloni ljubomori, pa o tome povedite računa. Važno je da pazite na svoje zdravlje jer u narednom periodu zbog stresa možete da budete skloni manjim problemima.

Bik

Kada je u pitanju posao, očekuje vas zabrinutost zbog neizvesnosti. Pred vama je period u kojem ćete imati puno dilema. U ljubavi vam sada na neki način prija samoća. Kada je u pitanju zdravlje, nepovoljan je period pa se potrudite da vodite računa o sebi. Oko svega što vas brine se posavetujte sa lekarom.

Blizanci

Na polju posla vas očekuje povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite dobar odnos sa saradnicima i kolegama. Kada je u pitanju ljubav, moguć je flert, ali ne i početak veze još uvek. Na polju zdravlja vas očekuje dobra faza za oporavak ukoliko ste imali bilo kakve probleme. Sve vam ide na bolje.

Rak

Osećate da ste puni snage i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da se nadate pozitivnom periodu na polju ljubavi, partner vam pruža njegovu podršku. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem su mogući manji problemi sa leđima i kičmom, pa povedite računa o tome.

Lav

Moguće je da će vas sreća pratiti na polju posla i da ćete generalno biti zadovoljni svojom situacijom. Na polju emocija vam je potrebna neka avantura ili neobavezna veza, niste sada za nešto ozbiljno. Imate puno snage u sebi i generalno kada je u pitanju zdravlje ne bi trebali da očekujete veće probleme.

Devica

Iako ste bili zabrinuti za svoje finansije, polako vam se kockice sklapaju i idu u sve boljem smeru. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi imati probleme sa ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste manjim problemima sa krvotokom, cirkulacijom a i probava vam je osetljiva.

Vaga

Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku za neki nov, pozitivan, poslovni dogovor. Na polju ljubavi vam slede važne promene sa voljenom osobom. Moguće je da razmišljate o braku. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa alergijama.

Škorpija

Pred vama je period u kojem ćete biti fokusirani na poslovne promene. Imaćete veći broj obaveza. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati prazan hod, bez većih promena. Na polju zdravlja vas očekuje nestabilno stanje. Poštujte savete stručnjaka i oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

Strelac

Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke dileme i probleme koje ste do sada na polju posla imali. Nova ljubav vam dolazi i zadovoljni ste zbog toga. Kada je u pitanju polje zdravlja, važno je da se trudite da vežbate, da održite dobru kondiciju i da izbegavate stresne okolnosti oko sebe.

Jarac

Pred vama je nedelja u kojoj su moguće poslovne promene. Moguće je da ste u vezi nekih odluka sada brzopleti. Na polju ljubavi imate uznemirenost i manje probleme sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa stomakom.

Vodolija

Moguće je da ćete na polju posla imati dosta sitnih obaveza i nestabilnosti koje vas prate. Kada je u pitanju polje ljubavi, komunikacija sa jednom zanimljivom osobom vam se pokreće. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje probleme, pad imuniteta. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Ribe

Pred vama je period koji bi mogao da vam donese poboljšanje finansija. Dolaze vam neke lepe vesti. Spremni ste da na ljubavnom polju sa voljenom osobom donesete neke zajedničke odluke. Kada je u pitanju zdravlje, važno je da vodite računa o svojoj ishrani i navikama kako bi se osećali što bolje.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.