fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

jozef nadj, album, twenty twenty one, promocija

Pančevac JOŽEF NAĐ promoviše album „Twenty Twenty One“ u Beogradu 18. maja

Violinista, kompozitor i predavač Jožef Nađ i diskografska kuća Multimedia Music pozivaju vas na druženje i promociju albuma „Twenty Twenty One“ - u sredu, 18. maja u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će, osim autora, biti prisutni i njegovi prijatelji i kolege muzičari koji su učestvovali na stvaranju albuma.

Izdanje „Twenty Twenty One“ moći će da se kupi po promotivnoj ceni.

Jožef Nađ jedan je od nekolicine violinista na svetu koji se bavi modernom muzikom, sa veoma neobičnim i prepoznatljivim stilom i tonom. Rođen je u Pančevu ali već dugo godina živi i radi u Bostonu. Od 2017.godine je profesor na gudačkom odseku Berklija, a od od prošle godine i u odseku za bendove. Sarađivao je sa velikanima kao što su Billy Cobham, Didier Lockwood, Doug Aldrich, David Hull, Victor Bailey, James Montgomery i drugi. Objavio je 3 samostalna izdanja, nastupao je u SAD, Evropi i Kini sa svojim i drugim bendovima. Prepoznatljiv je po korišćenju efekata u toku nastupa.

Ideju za album „Twenty Twenty One“ dobio je na početku pandemije, kada je, usled globanog zatvaranja odlučio da napravi nešto sa muzičarima sa kojima je sarađivao.

Na albumu su učestvovali Vasil Hadžimanov (klavijature i programing), Vladan Milenković (melodika, klavir i klavijature), Vladimir Samardžić (bas gitara), Dušan Gnjidić (bubnjevi), Ivan Aleksijević (klavijature), Milan Maksimović (trombon), Leleh Nađ (saksofon), Filip Krumes (violina), Jerome Giancola (bas gitara), Bruce Gertz (kontrabas), John Baboian (gitara), John Hyde (harmonika) i Michael Clarke (bubnjevi).

Na izdanju se nalazi 7 originlnih kompozicija i jedna obrada, „Little Wing” Džimija Hendriksa, koja je snimljena uživo u Portlandu, državi Maine, SAD. Zastupljeni su različiti žanrovi, od fanka, džeza, roka do popa.

Album „Twenty Twenty One“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.