Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Klasik Fest i Disco party s Balkanskom kamernom akademijom - | K-013 Portal

PANČEVO: Klasik Fest i Disco party s Balkanskom kamernom akademijom

K-013

Na završnoj večeri 12. Međunarodnog festivala kamerne muzike - Klasik festa, Balkanska kamerna akademija predvođena dirigentom Aleksandrom Kojićem, održaće spektakularan koncert - disco party.

U nedelju, 11. juna od 20 časova publika će biti u jedinstvenoj prilici da čuje disko i rok hitove izvođača kao što su ABBA, Earth, Wind and Fire, Nazareth, Donna Summer, Van Halen, ovog puta u izvođenju Balkanske kamerne akademije, u aranžmanima Konstantina Blagojevića prilagođenim za orkestarsko izvođenje.

Balkanska kamerna akademija je osnovana 2002. sa motivom da okupi vrsne muzičare iz zemlje i inostranstva i dostigne najviše standarde u izvođenju kamerne klasične muzike. Umetnički direktor i idejni tvorac je klarinetista Ognjen Popović.

Karte po ceni od 1000 dinara prodaju se na blagajni Kulturnog centra Pančeva.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.