Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nadal otvara lanac hotela, prvi će biti na Majorki - | K-013 Portal
rafael nadal, zel hotel, majorka

Nadal otvara lanac hotela, prvi će biti na MajorkiŠpanski teniser Rafael Nadal najavio je danas da stvaranje lanca hotela sa Melia grupom, jednim od giganata u tom sektoru, sa ciljem da u roku od pet godina otvori oko 20 objekata.

Lanac nazvan "Zel" inspirisan mediteranskim životnim stilom, ugledaće svetlost dana 2023. godine prvim hotelom na Majorki, ostrvu odakle je 36-godišnji teniser i na kome je osnovana Melia 1956. godine.
 
Rekorder po broju grend slem titula i vodeća španska hotelska grupa, koja posluje sa više od 400 objekata širom sveta, zajednički su vlasnici ove kompanije, ali nisu precizirali vlasničku strukturu.
 
"Cilj je da u narednih pet godina imamo više od 20 hotela lociranih pomalo širom sveta", rekao je Nadal na konferenciji za novinare u Madridu i dodao da se ne postavljaju granice za ono što sledi.
 
Na pitanje novinara da li ovaj projekat označava kraj njegove teniske karijere, Nadal je odgovorio da o tome ni ne razmišlja.
 
"Želim da se to dogodi što kasnije", naveo je Nadal.
 
Predstavnici kompanije Melia naveli su da će lanac ciljati na "destinacije koje privlače turiste visoke kupovne moći", posebno na mediteranske zemlje kao što su Španija, Francuska, Italija ili Hrvatska, ali i na Karibe, Jugoističnu Aziju i Bliski
istok.
 
Takodje, lanac će biti prisutan i u velikim turističkim prestonicama, pošto se planira otvaranje hotela u Londonu, Parizu i Madridu.
 
"Ti hoteli biće otvoreni 80 odsto kroz renoviranje postojećih objekata koji će proći kroz dubinsku transformaciju, kako bi se stekao mediteranski duh Zela. Ali cilj je da se većina hotela gradi isključivo za Zel", rekao je izvršni direktor grupe
Melia Gabrijel Eskarer.
 
"Ono što želimo je da istaknemo mediteransku kulturu, blagostanje, gastronomiju i osećaj zabave koji je privlačan za kupce", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.