Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vlasnici ski karata u Srbiji tri dana besplatno skijaju u Crnoj Gori i obrnuto - | K-013 Portal
ski pas, crna gora, srbija

Vlasnici ski karata u Srbiji tri dana besplatno skijaju u Crnoj Gori i obrnutoVlasnici sezonskog ski pasa u Srbiji moći će da koriste skijališta i u Crnoj Gori, i to tri dana uzastopno.

 
To isto važi za one koji sezonsku ski kartu kupe u Crnoj Gori, budući da će imati mogućnost da tri dana uzastopno skijaju u ski centrima u Srbiji, saopštilo je Javno preduzeće "Skijališta Srbije".
 
Ugovor o nastavku saradnje, kojim je to predviđeno, u prostorijama Skijališta Srbije potpisali su direktor Javnog preduzeća "Skijališta Srbije" Dejan Ćika i direktor "Skijališta Crne Gore" Đuro Milošević.
 
Na ovaj način skijašima, vlasnicima sezonskih ski karata iz Crne Gore, omogućeno je da skijaju tri dana bespalatno na Kopaoniku, Staroj planini ili Torniku.
 
Skijaši iz Srbije koji imaju sezonsku ski kartu, mogu da iskoriste istu mogućnost u ski centrima Kolašin, Savin kuk ili u ski centru Vučije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.