Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 10 najčešćih muških laži na prvom sastanku sa ženom, možda neku prepoznate - | K-013 Portal
zene, prvi sastanak, muskarci

10 najčešćih muških laži na prvom sastanku sa ženom, možda neku prepoznateMuškarci vole da zvuče dobro na prvom spoju isto kao i žene, stoga im korištenje laži nije neuobičajeno. Oni takođe imaju visoka očekivanja kada su u pitanju izlasci, kao i žene. Uopšte, većina namerava da bude iskrena, ali postoje neki koji bezobzirno lažu.

Postoji nekoliko stvari koje su muškarci skloniji da lažu ili ih prećute i često se radi o nevinijim lažima nego onim baš zlobnim.

Obratite pažnju na laži koje muškarci govore na prvom spoju:

1. Novčana situacija
Kroz istoriju, neretko muškarce su procenjivali prema njihovoj zaradi i sposobnosti lova. Možda će zvučati ugodnije ili se čak hvaliti kupovinom ili odmorima kako bi izgledao kao velika faca da bi vas impresionirao. Nemojte se iznenaditi ako na kraju saznate da nema veliku platu ili da je u dugovima.

2. Životna situacija
Ako živi s porodicom ili cimerima, može se bojati da ga ta situacija ne čini baš poželjnim. Pa, ako je to slučaj, verojatno neće lagati o tome, ali neće to pominjati osim ako ne pitate. A ako pitate i on odgovori, možda će zvučati kao da se radi više o privremenoj situaciji ili kraćem boravku nego što to zapravo jeste.

3. Postoji druga žena
Ovo nije bela laž. Nije, nikako. Možda izlazi ili se viđa s nekim ili su na ‘pauzi’ pa možda ‘gleda’ uokolo. Naravno, ne radi svaki tip ovo. Samo neki bi mogli.

4. Fitness navike
Čuo je da volite zgodne momke i mogao bi brbljati malo duže nego što je potrebno o svojim fitnes navikama. Može reći da ide redovino u teretanu, što zapravo ne mora biti istina. A možda jednostavno ne želi da ispadne lenj ili neprivlačan.

5. Poslednji raskid
Možda je on bio varalica ili krivac za svoju poslednju vezu. Ili mu je možda poslednja partnerka stvarno slomila srce. Osim ako ne želi biti potpuno iskren, najverojatnije će učiniti da to zvuči bolje nego što je uistinu bilo, ili barem na  prvom spoju će to uraditi.

6. Prošlost
Ako ima bivšu ovisnost ili je varao svoju bivšu suprugu, to neće priznati na prvom spoju ili, možda, ikada. A ako pitate ili ga pritisnete, on može otvoreno da laže sve dok ne oseti da ga poznajete dovoljno da biste ga prihvatili bez obzira na sve.

7. Posao
Neće otvoreno lagati i reći da je lekar ako je domar, ali bi mogao malo da rastegne istinu kako bi zvučala bolje. To je učinjeno da vas impresionira, iako je iskrenost u današnje vjeme zaista ono što je najimpresivnije.

8. Njegov dosadašnji angažman
Osim ako nije tip koji se drži monogamnih veza, a ima mnogo takvih muškaraca, izbeći će previše pomnog ispitivanja o ličnim iskustvima. Mogao bi lagati o tome ili zamagliti istinu kako bi vas zainteresirao i da ga ne biste odmah osuđivali.

9. Prijatelji
Govoriće o prijateljima, ali neće spominjati jesu li neki od njih posebno problematični. Neće spominjati da se voli družiti s muškarcima, ponekad i više nego s tobom, jednostavno zato što te ne želi odbiti ili navesti da misliš da mu nije dobro s tobom. Takođe se može selektivno hvaliti prijateljima za koje misli da će vas impresionirati.

10. Stvarne namere
Na prvom spoju muškarac može izgledati kao da vas želi upoznati i kao da želi nešto više od puke zabave, a u stvari on želi samo seks, piše YourTango.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.