Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sakrićete ih u sekundi: Najbolji trik za prekrivanje sede kose i izrastka - | K-013 Portal
seda kosa, izrastak

Sakrićete ih u sekundi: Najbolji trik za prekrivanje sede kose i izrastkaNormalno je da nakon određenog doba javi sve više sedih vlasi, a i kosa postaje sve tanja i ređa. Mnoge žene tada počinju da farbaju kosu, dok druge, za sada u manjini, premda je seda kosa sve veći trend, nose kosu prirodne boje, makar i sivu ili belu.

Ako ste i vi od onih kojima sedi korijen, ali i smetaju proređena kosa, imamo genijalan trik za vas.

Nanesite nijansirani gel za obrve na koren kose

Naravno, za ovaj slučaj možete koristiti i posebne proizvode za „maskiranje“, ali frizer Met Njuman iz Njujorka preporučuje neobičan proizvod koji će sakriti sede korene i učiniti kosu punijom: tonirani gel za obrve. Na ovu ideju došao je sasvim slučajno. Kad mu je gel za obrve bio previše taman, imao je ideju da ga upotrebi na korenu retke kose kako bi izgledala punije. I uspelo je!

Ako gel koristite kod korena kose, imate dve prednosti istovremeno: podizanje i prekrivanje. Sakriva sede vlasi i korenu kose daje veću punoću.

Naravno, boja gela trebala bi da se podudara s bojom ostatka kose, pa ako imate sedi korijen kose s tamnosmeđom ostalom kosom, upotrebite gel u tamnosmeđoj boji ostatka kose (ako je moguće).

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.