Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ove 4 stvari nikako ne smete prati u mašini za sudove, možete ih uništiti - | K-013 Portal
masina za sudove, pranje

Ove 4 stvari nikako ne smete prati u mašini za sudove, možete ih uništitiBolje da ih uvek operete ručno, u suprotnom posle nekog vremena biće uništeni

Stručnjaci za čišćenje kažu da postoji četiri predmeta koje ni u kom slučaju ne bi trebalo da stavljate u mašinu za sudove.

„AO.com“ je na svojim stranicama podelio koristan video u kom objašnjava šta može da ide, a šta ne u sudo-mašinu, ali i da nešto od toga može oštetiti uređaj.

U videu prolaze jednu po jednu stvar, počevši od slomljenih tanjira koji su ponovno zalepljeni, prenosi „The Sun“. Objasnili su da njih ne bi trebalo da stavljamo u mašinu jer time rizikujemo da se ponovno razbiju.

Drugi predmet koji je zabranjen su oštri kuhinjski noževi, a stručnjaci objašnjavaju da bi vas pranje noževa na jako visokim temperaturama dugoročno moglo puno koštati. Oni tvrde da ciklus vrućeg pranja uzrokuje rđanje oštrih kuhinjskih noževa, koji će iz mašine izaći tupi.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.