Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Unesite udobnost i svežinu u svoj dom ovog leta: Kakve tepihe nabaviti? - | K-013 Portal
tepih, kupovina tepiha

Unesite udobnost i svežinu u svoj dom ovog leta: Kakve tepihe nabaviti?Leto je rezervisano za liste najslušanijih pesama, najgledanijih serija i filmova, najprodavanijih letnjih artikala, kao da postoji neko takmičenje koje se prećutno odigrava u letnjim mesecima kada se govori o onome što je najbolje u svojoj ligi. I dok se najslušanije pesme puštaju na radiju i televiziji, bruje u slušalicama mobilnog telefona, nekada je lepo slušati ih na udobnom i mekanom tepihu, zar ne? Baš kao u američkim filmovima. Zato svim ovim listama možemo da dodamo još jednu na kojoj će se naći tepisi.

Da, dobro ste videli, tepisi. Kako svuda postoji nešto naj, tako je i u svetu tepiha, a mi biramo one koji su najprodavaniji u toku leta. Zanimljivo je nekada videti šta je to što ljudi najviše biraju leti kada su tepisi u pitanju.

Stazice za hodnik poznatije kao ,,tepih staze na metar”

Sam redosled nema veze sa tim ko je u okviru tepiha najprodavaniji, ali tepih staze na metar nalaze se u samom vrhu. Kada se dešavaju promene u domu, bar neke manje, onda je neki tepih uvek na redu da se promeni, a sasvim je sigurno da tepih staze na metar iziskuju najmanje ulaganja. Osim toga, stazice za hodnik su leti veoma potrebne, jer ne greju mnogo, pa je po njima prijatno hodati, a kako smo leti najviše bosi onda nije lagodno šetati dugo po parketu ili laminatu.

Tepih staze na metar su i jako praktične, pa se mogu koristiti i kao tepisi pored francuskog kreveta, pored klub stočića, u kuhinji... Jednostavne su za održavanje, bilo da se radi o usisavanju, trešenju ili pranju, pa je to jedan od razloga koji ih svakako čini prodavanijim od mnogih drugih artikala.

Takođe smo došli do zaključka da se stazice za hodnik trenutno najviše traže na guglu, što ih svrstava i među najpopularnije.

Čupavi tepisi

Iako su se bili neko vreme povukli sa „scene“, čupavi tepisi su opet tu. Nekako su nenadano došli ponovo na velika vrata kada je uredjenje enterijera u pitanju. Posebno se to odnosi na jednobojne, bilo u jarkim ili neutralnim tonovima i bojama. Čupavi tepisi podjednako se koriste za dnevne boravke, spavaće sobe, dečije sobe, zbog čega su veoma popularni i prodavani. A zašto je to tako uglavnom tokom leta, kada su najtraženiji, rekli bismo zbog činjenice da se tada javlja najviše želje da se neke stvari dodatno urede i oplemene, a oni su odlični za tako nešto.

Tepisi za dečiju sobu

Uređenje dečijih soba ne zavisi baš od godišnjeg doba, već od toga kada beba dolazi ili vaše odluke da prosto sprovedete uredjenje enterijera. Ali njihovo renoviranje se uglavnom odlaže za tople dane, kada dete malo vremena provodi u unutrašnjosti doma. Najvažniji na tapeti jesu tepisi za dečiju sobu, jer pored ukrašenih zidova, oni daju najvažniji šmek celokupnom enterijeru. Tepisi za dečiju sobu nisu ozbiljni, elegantni, minimalistički, oni prikazuju svu veselost dečijeg sveta. I oni nisu isključivo tepisi za dečiju sobu, već mnogo važnije, igralište, podloga za igranje sa automobilima, drugim igračkama... Njihovi dezeni, printovi, pružaju roditeljima da od dečije sobe naprave pravo carstvo za svoje mališane, bilo da žele da soba izgleda kao džungla, neki teren za trke formulama ili, pak, kao princezin dvorac. Ali, da, deca najčešće leti dobijaju nove sobe, a najvažnija stavka za kupovinu jesu svakako tepisi.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.