Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SHAMSO 69 ekskluzivno u bašti kluba Fest - | K-013 Portal
klub Fest Zemun, Shamso 69, svirka, gde izaći

SHAMSO 69 ekskluzivno u bašti kluba FestEkskluzivni prvi samostalni koncert Vedrana Pehara, poznatijeg na ovim prostorima pod umetničkim imenom Shamso 69 održaće se u bašti zemunskog kluba Fest, u petak 25.septembra!

Publika u Festu će biti u prilici da uživa u njegovim novim autorskim pesmama, zatim u nekim pesmama koje grupa Brkovi čiji je član ne izvodi na koncertima ili ih retko svira, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire... Svako ko je ikad prisustvovao njegovim javnim nastupima zna da on nikog ne ostavlja ravnodušnim i zato vas pozivamo da dođete u Fest 25.septembra i uživate u programu koji će Shamso 69 spremiti za vas.

Vedran Pehar (Shamso 69) je rodjen 31.05.1976. u Mostaru. Nakon toga se često selio po mnogim gradovima. Trenutno živi u Zagrebu. Muzikom se bavi od 14. godine života. Samouk.

U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima. 2007. godine postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač saradjivao je i sa mnogim drugim umetnicima. Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Europe.

U jeku svetske pandemije corona virusa odlučuje paralelno s bendom pokrenuti i solo karijeru.

Ulaznice za njegov nastup u prodaji su putem Tickets.rs i u klubu Fest po ceni od 1200 RSD. Na veče nastupa, ulaznice će koštati 1500 RSD.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/740595693185213

(Lj. Z.)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.