Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Direktni letovi do Krakova, Ohrida i Varne , 22 nove destinacije Er Srbije u 2023. godini - | K-013 Portal
er srbija, novi letovi

Direktni letovi do Krakova, Ohrida i Varne , 22 nove destinacije Er Srbije u 2023. godiniEr Srbija će tokom letnje sezone 2023. godine leteti do 22 nove destinacije do kojih nije letela u letnjoj sezoni prethodne, 2022. godine.

Od 4. juna sledeće godine, nacionalna avio-kompanija počeće da leti do Krakova, a samo dan kasnije, 5. juna 2023. godine i do Ohrida i Varne. Avio-karte za te nove destinacije već su u prodaji. Karte do Ohrida dostupne su po ceni počev od 49 evra, do Varne počev od 59 evra, a do Krakova počev od 69 evra po smeru u ekonomskoj klasi. Do novih destinacija u Poljskoj, Bugarskoj i Severnoj Makedoniji, Er Srbija će leteti četiri puta nedeljno.

"U proteklom periodu, najavili smo 19 novih destinacija za letnju sezonu 2023. godine. Uz Krakov, Ohrid i Varnu, biće to ukupno 22 nova grada do kojih će putnici moći da putuju Er Srbijom. Ponosni smo na činjenicu da se, uključujući i čarter-destinacije, u predstojećoj letnjoj sezoni približavamo broju od skoro 100 destinacija u našoj rastućoj mreži,“ izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije Er Srbije.

Krakov je jedan od najstarijih gradova u Poljskoj. Impozantne gotičke kupole bazilike Svete Marije, zajedno sa Rinek Głovni, najvećim srednjovekovnim trgom u Evropi, simboli su tog grada. Iznad starog dela Krakova nalazi se Toranj gradske kuće, koji datira iz 15. veka i sa koga se pruža neverovatan panoramski pogled. Idealno mesto za kupovinu suvenira je tržni centar Cloth Hall, za koji se često tvrdi da je najstariji na svetu. Er Srbija će do Krakova leteti od 4. juna 2023, svakog ponedeljka, srede, petka i nedelje.

Od Krakova, preko Beograda, putnici će imati odličnu povezanost sa Istanbulom, Atinom, Ankarom, Solunom, Rimom, Bukureštom, Napuljom, Zagrebom, Ljubljanom, Podgoricom, Tivtom, Sofijom, Larnakom i drugim gradovima iz mreže Er Srbije.

Od 5. juna 2023. godine, srpska nacionalna avio-kompanija će leteti do Varne, svakog ponedeljka, srede, petka i subote. To je najveći bugarski grad na Crnom moru. Topli mineralni izvori, lekovito blato, široke plaže i bogata šumska vegetacija čine Varnu jednim od najpoznatijih letovališta u Evropi. Posetioci mogu da uživaju i u planetarijumu, delfinarijumu i akvarijumu, a sasvim sigurno će im se dopasti i Pomorski i Arheološki muzej, pozorište Stojan Bačvarov, zgrada bugarskog teatra, kao i katedrala „Uspenje Presvete Bogorodice".

Od Varne i Ohrida, preko Beograda, putnici će imati dobru povezanost sa velikim brojem destinacija u mreži Er Srbije, poput Diseldorfa, Berlina, Kopenhagena, Hamburga, Frankfurta, Praga, Ciriha, Rima, Venecije, Bolonje, Beča, Ljubljane, Zagreba, Podgorice, Osla, Amsterdama i Njujorka.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.