Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tajland opozvao dokaz o vakcinaciji protiv korone kao uslov za ulazak u zemlju - | K-013 Portal
Tajlnda, opozvao, dokaz, vakcinacija, korona

Tajland opozvao dokaz o vakcinaciji protiv korone kao uslov za ulazak u zemljuTajland opozvao dokaz o vakcinaciji protiv korone kao uslov za ulazak u zemlju, Čarnvirakul je rekao novinarima da dokaz o vakcinaciji protiv korone nije potreban, jer je bilo dovoljno imunizacije u Kini i na globalnom nivou, a da se onima koji nisu vakcinisani odobrava ulazak na Tajland bez ograničenja.

Na taj način ukinuta su pravila koja su u subotu objavili tajlandski nadležni organi, preneo je Rojters.

Prvi avionski putnici iz Kine na Tajland posle pandemije stigli su danas, a reč je o očekivanih 3.465 putnika, rekao je tajlandski ministar.

On je istakao da Tajland sada očekuje od sedam do 10 miliona posetilaca iz Kine. Tajland će i dalje zahtevati za strance, čija je sledeća destinacija zemlja za koju je potreban negativan test na koronu kao uslov za ulazak, da pokažu da imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva lečenje te bolesti, rekao je Čarnvirakul.

Kina je početkom prošlog meseca počela da napušta sprovođenje strategije nulte tolerancije prema korona virusu, uključujući ukidanje većine ograničenja na putovanja u inostranstvo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.